Uw beleggingspand
kopen of verkopen?

Wilt u een beleggingspand financieren? Rendementvastgoed.nl is sinds 2008 gespecialiseerd in verhuurde woningen. Wij bieden vastgoedeigenaars de mogelijkheid om studentenhuizen op een efficiënte en succesvolle manier te verkopen.

Doe direct een aanvraag

Doe nu een aanvraag

Beleggingspand financieren

Wil je een hypotheek voor een beleggingspand? Hoe gaan banken te werk bij een beleggingspand hypotheek. Wanneer je een beleggingspand wil kopen dan kun je de aankoop daarvan deels financieren. Toch werkt dat wel iets anders dan ben je reguliere hypotheek want je vraagt je af welk rendement kan een pand mij opleveren en hoeveel geld heb ik nodig om het pand te kunnen kopen met andere woorden wat is mijn eigen inbreng. 

huis laten opkopen

Meld gratis uw beleggingspand aan

rendement vastgoed

We plannen een vrijblijvende afspraak

rendement vastgoed

Bij interesse brengen we een bod uit

Een tastbare belegging

Als je investeert in onroerend goed is dat een tastbare vorm van beleggen. want een beleggingspand beginnen je zelf. je haalt niet Alleen rendement uit de verhuur van je pand maar ook door de waardevermeerdering kan het pand een interessant vastgoed rendement opleveren.

Wil je een beleggingspand gaan kopen en de aankoop deels financieren? Wanneer je een gesprek aangaat met een bank dan zal de bank je een aantal vragen gaan stellen over de aankoop van je beleggingspand. Is het een bedrijfspand of is het een woning die wordt verhuurd? De woningmarkt is namelijk op dit moment zeer courant want er heerst schaarste en de woningprijzen stijgen dus de verhuur van een pand of een woning of een appartement kan daardoor erg interessant zijn. Maar ook de locatie, het type pand en de staat van onderhoud worden allemaal besproken tijdens het gesprek met jouw hypotheekbank.

Rendement op je vastgoed

Je kunt je afvragen wat het doel is van jouw belegging. Koop je een beleggingspand voor je oude dag dus met betrekking tot je pensioen dan spreekt men van vaak van een lange termijn belegging. Maar er zijn ook beleggers die op korte termijn rendement willen behalen uit hun aankoop. Kortom allemaal zaken die je moet afwegen bij de aankoop van je beleggingspand. Het aankopen van een beleggingspand is vaak niet zo rooskleurig als het lijkt want heb je je wel eens afgevraagd wat er gebeurt als je gaat scheiden, of een woning verkopen bij overlijden of als er een leegstand optreedt in het pand? Allemaal belangrijke zaken om bij stil te staan.

Ook is het vaak nodig om bij aankoop van een beleggingspand over eigen middelen te beschikken. Een bank zal je doorgaans geen 100% hypotheek verschaffen dus eigen inbreng is daarom noodzakelijk. Maar dat niet alleen, vaak dien je geld achter de hand te houden voor onderhoud en voor eventuele tegenvallers. Maar wat de laatste tijd ook heel erg belangrijk is is de duurzaamheid van een pand. Zo bepaalt de wet dat kantoorpanden in 2023 minimaal energielabel c moeten hebben. Maar ook voor ander vastgoed worden de eisen steeds strenger.

Verkoop van een beleggingspand

Het verkopen van een beleggingspand is niet zo eenvoudig, vaak wil je een object verkopen wat al in verhuurde staat is. Dat wil zeggen dat er mensen in het pand wonen en misschien hebben die ze huisdieren of bezoek of spullen in huis staan. Niet Iedereen staat te wachten op kopers die zomaar in je huis komen kijken. Het is daarom belangrijk om te verkopen aan de juiste partij. Een partij zoals rendement vastgoed kan uitkomst bieden bij de verkoop van uw verhuurd appartement of studentenpand. Vraag vrijblijvend om een informatiegesprek bij rendement vastgoed. Misschien kunt u zo uw pand direct verkopen op een discrete wijze verkopen. Het kost u immers niks. Neem vandaag nog contact op met rendement vastgoed.

Uw voordelen

eerst je beleggingspand snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

En 0% courtage

Eerst Rendement Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de koopprijs

snel je beleggingspand verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

eerst je beleggingspand snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

 En 0% courtage

Eerst Rendement Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de prijs

snel je beleggingspand verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

dus je beleggingspand snel verkopen

Gratis beste bod

binnen 1 week

omdat wij een makelaar zoeken

Persoonlijk contact

met onze makelaar

bovendien direct je woning verkopen

Wij helpen u graag verder

dus je beleggingspand snel verkopen

Gratis beste bod

binnen 1 week

omdat wij je beleggingspand snel kopen

Persoonlijk contact

met onze makelaar

Beleggingspand financieren

We blijven elke dag op de hoogte van de Nederlandse vastgoedmarkt. Hierdoor weten we ook altijd het beste bod uit te brengen.

huis laten opkopen

Neem contact met ons op

  info@rendementvastgoed.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

Google beoordeling

huis laten opkopen