Uw beleggingspand verkopen aan Rendement Vastgoed

Succesvol uw beleggingspand verkopen aan investeerder Rendement Vastgoed. De ‘do’s en don’ts’ in 2022 bij het verkopen van uw beleggingspand

Gratis bod aanvragen

Doe nu een aanvraag

Beleggingspand verkopen

Overweegt u om uw beleggingspand te verkopen? Goed om langs deze weg eerst kennis met ons te maken. Rendement Vastgoed is namelijk geïnteresseerd in verhuurd onroerend goed. Rendement Vastgoed is inkoper en investeerder in beleggingspanden. Dat betekend dus dat u via Rendementvastgoed.nl snel en discreet een bod kunt aanvragen op uw beleggingspand.

rendement vastgoed

Meld gratis uw beleggingspand aan

rendement vastgoed

We plannen een vrijblijvende afspraak

rendement vastgoed

Bij interesse brengen we een bod uit

Gekochte panden

Beleggingspanden

Aangekocht

Koraalerf 24

Heerlen

Type  Tussenwoning

Kamers  3 Slaapkamer, 1 bad

Status  Te koop

Beleggingspanden

Aangekocht

Stegelenstraat 15

Oirsbeek

Type  2 onder 1 kapwoning

Kamers  3 Slaapkamer, 1 bad

Status  Verkocht

Beleggingspanden

Aangekocht

Eikenlaan 3

Geleen

Type  Tussenwoning

Kamers  3 Slaapkamers, 1 bad

Status  Verkocht

Beleggingspand verkopen in 2022

Creëer rendement door verkoop

Zoals het er nu naar uitziet wordt het straks een haast onmogelijke opgave om nog kopers te vinden voor uw beleggingspand. Onder andere door verregaande regulering, een plan voor belasting op werkelijk rendement, een sterk oplopende rente en de energie transitie gaan de komende jaren toch flink bijdragen aan een lager rendement op verhuurd onroerend goed en dreigen de woningbeleggersmarkt te verlammen. Minister De Jonge wil zelfs een deel van de woningen die nu in de vrije huursector valt, straks onder de gereguleerde middenhuur laten vallen. Het lijkt er dus op dat vastgoedbeleggers gaan opdraaien voor de woonplannen van het kabinet. Maar wat betekend dit voor investeerders?

# beleggingspand verkopen

Zorgeloos zonder kosten

Wij zijn al 25 jaar actief als inkoper van beleggingspanden. Wij weten dus als geen ander dat een beleggingspand verkopen een grote zorg kan zijn. De verkoop van een beleggingspand is namelijk niet iets wat u dagelijks doet. U staat er misschien niet zo bij stil maar uiterste discretie is vaak geboden. Dus hoe pakt u dit het beste aan? U kunt natuurlijk kiezen voor verkoop via een makelaar, maar hier zitten wel nadelen aan. Zo kost een makelaar u veel geld en u krijgt geen enkele garantie over de verkoop. Bovendien heeft u geen enkele verkoopzekerheid en is het maar afwachten voor welke prijs u uiteindelijk uw beleggingspand verkoopt.

Aan ons uw beleggingspand verkopen

Wij kopen van iedereen

Rendement vastgoed is een ervaren specialist als het gaat om beleggingspanden. Wij kopen panden van zowel particulieren als zakelijke aanbieders. Vanuit onze ervaring geven wij antwoord op de vraag, namelijk “hoe kom ik op een snelle en betrouwbare manier van mijn beleggingspand af”.

Wat is een beleggingspand?

Beleggingspanden

Graag geven wij u uitleg over wat beleggingspanden zijn. Beleggingspanden zijn panden die doorgaans in handen zijn van pensioenfondsen, Vastgoed CV’s, (beursgenoteerde) vastgoedfondsen, vastgoedholdings en/of (particuliere) beleggers. Vaak worden beleggingspanden voor langere tijd verhuurd en dienen in veel gevallen als pensioenvoorziening voor kleine ondernemers en ZZP’ers.

Zoekt u betrouwbare kopers?

Pas op voor de mooipraters

Woningen verkopen en woningen kopen willen ze allemaal. Bij het zoeken naar informatie op internet wordt u overspoeld door dergelijke partijen. Websites die u van alles beloven en zich voordoen als betrouwbare huis opkopers. Maar is het wel zo verstandig om met een dergelijke partij in zee te gaan? Inmiddels kan ik een boek schrijven over klantervaringen van een vrouw die haar woning aan zo’n onbetrouwbaar loeder heeft verkocht. Uit de reviews kon ik al opmaken dat het fake was, verschrikkelijk! Maar zonder deze figuren bij naam te noemen zijn het vaak kleine internetbedrijfjes die zeggen te beschikken over een netwerk aan investeerders dat bestaat uit beleggers en huis opkopers. Hun inkomstenprofiel bestaat dus louter uit het doorverkopen van uw persoonsgegevens aan een- of meerdere woning opkopers. Kortom, u weet gewoon niet met wie u in zee gaat. Niet doen dus! Ga daarom liever in zee met betrouwbare huis opkopers.

beleggingspand verkopen in 2022

Hoe berekend u het rendement?

Het berekenen van uw beleggingsrendement van uw verhuurde woning of bedrijfspand is eigenlijk heel simpel. Wanneer u verhuurt maakt u uiteraard ook kosten. Deze kosten – zoals onder andere; onroerend zaakbelasting, verzekeringspremies en onderhoudskosten – breng u in mindereng op de bruto huuropbrengsten. Wat overblijft is het direct rendement op uw investering in vastgoed.

Voor de meeste mensen die beleggen in vastgoed is het behalen van rendement erg belangrijk. Hierboven hebt u al kunnen lezen hoe u het direct rendement berekend. Maar naast het direct rendement spreekt men ook nog van een indirect rendement. Dit is de waardevermeerdering die u realiseert bij verkoop van uw beleggingspand. Als u uw pand voor een hoger verkoopt dan u het ooit kocht maakt u winst. Dit noemt men het indirect rendement.

De waarde van uw beleggingspand

Afhankelijk van tal van factoren

Heeft u bijvoorbeeld een pand dat gelegen is in- of rondom het stadscentrum dan zal de waarde daarvan over het algemeen hoger zijn dan die van een woning die ver van het stadscentrum, het station en/of scholen ligt. Panden met een centrum locatie met daarin bijvoorbeeld studio’s en voorzien van een vergunning, grote woonoppervlakte met verduurzamings-, transformatie- en splitsingspotentie? Houden! De rest, de huizen ver van het centrum en appartementjes dus, zijn minder interessant.

Uw beleggingspand verkopen aan ons

Ja, ik wil een vrijblijvend bod

Graag komen wij met u in contact als u de verkoop van uw beleggingspand of portefeuille serieus overweegt. U kunt gebruik maken van ons contactformulier maar uiteraard mag u ook altijd bellen.

Onze voordelen

eerst je beleggingspand snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

En 0% courtage

Eerst Rendement Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de koopprijs

snel je beleggingspand verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

eerst je beleggingspand snel verkopen tips

Wij bieden een hoge prijs

 En 0% courtage

Eerst Rendement Vastgoed

Aanbetaling mogelijk

voorschot op de prijs

snel je beleggingspand verkopen dus

Ruim 20 jaar ervaring

Discreet & vertrouwd

dus je beleggingspand snel verkopen

Gratis beste bod

binnen 1 week

Rendement Vastgoed

Persoonlijk contact

met onze makelaar

bovendien direct je woning verkopen

Wij helpen u graag verder

RendementVastgoed.nl

Gratis beste bod

binnen 1 week

Rendement Vastgoed

Persoonlijk contact

met onze makelaar

Wij kopen vastgoed in heel Nederland

We blijven elke dag op de hoogte van de Nederlandse vastgoedmarkt. Hierdoor weten we ook altijd het beste bod uit te brengen.

Rendement Vastgoed - beleggingspand verkopen

Neem contact met ons op

  info@rendementvastgoed.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

Google beoordeling

beleggingspanden verkopen doe je zo