Ruim 25 jaar ervaring

Die krijg je niet zomaar. Rendement Vastgoed zorgt al jaren voor vertrouwen en biedt u het snelste verkoopproces voor uw beleggingspand. Wij weten dat de verkoop van uw beleggingspand een grote zorg kan zijn. Bij verkoop via een makelaar of tussenpersoon weet u immers niet of uw pand verkocht wordt en voor welke prijs.

Zoekt u snel zekerheid en bespaart u zich liever de stress van continu heen-en-weer bellen, bezoekers in uw beleggingspand en weken wachten? Dan hebben wij dé oplossing. Die is namelijk simpel; wij kopen uw beleggingspand! En doordat wij elke dag op de hoogte blijven van de situatie van de vastgoedmarkt door heel Nederland, weten wij precies wat het beste bod is op uw beleggingspand.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een solide partij die beleggingspanden koopt rechtstreeks, dus zonder tussenpartijen koopt. Wij streven er naar om vastgoed eigenaren zoals u, die hun beleggingspand bij ons te koop aanbieden, tegemoet te komen met een eerlijk bod. We komen onze afspraken na en regelen alles netjes bij de notaris. 

Ervaar zelf hoe een zorgeloze en discrete verkoop voelt. Neem gerust de proef op de som en verkoop ook uw beleggingspand direct aan ons zonder kosten en zonder onzekerheden. Bij Rendement-Vastgoed verkoopt u uw pand al binnen 1 week! 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op,
wij helpen u graag verder!

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

1. Aanmelden

Vul het aanvraag formulier in zodat we uw beleggingspand kunnen beoordelen

Eerst verhuizen naar een huurwoning van woonstichting

2. Afspraak

Als uw beleggingspand voldoet aan onze criteria maken we snel en vrijblijvend een afspraak

zo krijgt u het beste bod op je beleggingspand

3. Verkocht!

Hebben we na onze bezichtiging nog interesse dan ontvangt u een bod, het laatste woord is dan aan u